1:小ヤリイカとアスパラガスのアラビアータ(ピリ辛トマトソース) スパゲティー (Spaghetti with squid and asparagus in a spicy tomato sauce) |
2:鶏もも肉と舞茸、わさび菜のオイルベース スパゲティーニ (Spaghettini with chcken, maitake-mushroom, mustard leaf, and extra virgin oil) |
3:豚挽き肉とマッシュルーム、ホウレン草のゴルゴンゾーラクリームソース スパゲティー (Spaghetti with ground pork, mushroom, and spinach in a gorgonzola cheese cream sauce) |
4:桜エビとカラスミ、菜の花のオイルベース スパゲティーニ (+400円 限定数) (Spaghettini with sakura-shrimp, botargo, Nanohana, and extra virgin oil) |
5:生ウニのトマトクリームソース スパゲティー (+600円 限定数) (Spaghetti with sea urchins in a tomato cream sauce) |
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