1:真タコとシシトウのマリナーラソース(アンチョビ、オレガノのピリ辛トマトソース) スパゲティー (Spaghetti with octopus and shishito pepper, anchovy, oregano in a spicy tomato sauce) |
2:焦がしタマネギと舞茸のオイルベース スパゲティーニ フライドオニオンとグラナパダーノチーズと共に (Spaghettini with deep fried onion and Maitake-mushroom, extra virgin oil, grana padano cheese top on) |
3:自家製パンチャッタとカリフラワーのクリームソース スパゲティー (Spaghetti with home made bacon and cauliflower in cream sauce) |
4:冷製 ズワイガニとトレビスの冷製フレッシュトマトソース フェデリーニ 青柚子の香り (+300円) (COLD PASTA :Fedellini with crab and red-leaved in a fresh tomato sauce, yuzu citrus flavor) |
5:生ウニのトマトクリームソース スパゲティー (+600円 限定数) (Spaghetti with sea urchins in a tomato cream sauce) |