1:アマトリチャーナ スパゲッティー(パンチェッタとタマネギ、ペコリーノチーズのローマ風 トマトソース) (Spaghetti all' Amatoriciana(bacon & onion, pecorino cheese in a tomato sauce) |
2:牛挽き肉とミント、白ワインのラグーソース スパゲティー グラナパダーノチーズがけ (Spaghetti with Ragu sauce: ground beef, mint, white wine), granapadano cheese top on |
3:ベビーホタテと枝豆のレモンクリームソース スパゲティー (Spaghetti with scallops and green soybeans in a Yuzu lemon cream sauce) |
4:冷製パスタ ズワイガニとトウモロコシのピュレの冷製フェデリーニ カルボナーラ仕立て(+400円限定数) (Cold pasta Fedellini with crab in a fruit tomatoes sauce : 400yen extra charges) |
5:生ウニのトマトクリームソース スパゲティー (+600円 限定数) (Spaghetti with sea urchins in a tomato cream sauce : 600yen extra charges) |
|
*Pasta large serving パスタを大盛りに変更できます。+400円 |